„Kada bi delegati FSS glasali po savesti, a ne po direktivi, većina bi digla ruku bi za Nemanju Vidića“: Branko Babić za Danas o izborima u srpskoj „kući“ fudbala

Ostavite komentar


  1. Kada bi svi glasali po savesti profesionalni fudbal u Srbiji bi bio zabranjen minimum narednih deset godina da se sve očisti od kriminala pa da fudbal bude stvarno fudbal

  2. U Srbiji (a i u svetu) ono što zovu ljudska saves, ne postoji. Svi će glasati po direktivi i to u svim institucijama zato što ih je Vučić postavio na mesta koja ne zaslužuju.

  3. Džajić vraća dug pomilovanju. Kao što će u istoriji i sećanju ostati kao veliki majstor fudbala,tako će večno ostati i pomilovanje predsednika Republike Srbije zbog kriminalnih radnji za koje ,zajedno sa još dvojicom funkcionera, bio opužen i okrivljen i čekala se samo presuda koju je predsednik Nikolić sprečio.To je istina i ona mora da boli i bude na savesti (ako je ima).

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.