Karenjo Busta: Đoković traži lekarsku pomoć kad god je u problemu tokom meča

Ostavite komentar


  1. Zašto ga nisi razbio u nastavku. Imao si još 4 seta. Izgleda da mu je lekarska pomoć zaista bila potrebna da zaigra malo bolje i počisti te. Neki se zaista ne stide svoje gluposti i zluradosti.

  2. Pa, ako je već znao, gospodin Karenjo Busta je mogao i sam da traži lekarsku pomoć. Mislim da Novak nije koristio nijedno pravo koje je njemu uskraćeno pa da se oseća diskriminisanim. Možda je očekivao da će meč dobiti onaj obrt posle čega je Karenjo Busta „pobedio“ Novaka. Kako ono beše, „Ko o čemu kurva o poštenju i vojska o skraćenju“.

  3. Bogme, momak ga je provalio samo tako, jer to je notorna istina i deo sportskog karaktera Novaka Djokovica. Vratite film unazad i uverite se da je upravo tako. Bilo je pitanje vremena kad ce neko to da iznese javno.

  4. Ne znam o čemu ovaj priča. Kojom to magijom bi on pobedio Noleta kada ovaj ne bi uzeo lekarski tajmaut?!
    Imaš bol, pozoveš doktora i šta je tu nedozvoljeno?
    Ako si dobar i bolji pibedićeš, ako nisi onda ti ovakve izjave ne trebaju jer liče naizgovaranje i optuživanje.

  5. Nole nema dosadne meceve, dramu pravi kad pozeli,pretvara je u komediju sa srecnim krajem.Teniser madjionicar.Cicipasa je juce dva puta pobedio.Cista magija vrh.tenisera

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.