"Samo da se opuste i uživaju": Dušan Tadić kapitenski bodri ekipu pred derbi sa Brazilom 1foto: Starsport

Najiskusniji fudbaler reprezentcaije Srbije raspoložen pred mundijalsku premijeru Orlova u Kataru.

Na zadnje obraćanje medijima pred meč sa Brazilom, u prvom kolu G grupe (24. novembar, 20.00) Dušan Tadić je doneo prepoznatljiv osmeh i optimizam.

„Jako sam srećan što sam ovde. Otkako je Mister došao, svi smo srećni, nasmejani, atmosfera je savršena. Nikada tako nije bilo. Ostaje nam samo da se prepustimo ambijentu“, poručio je kapiten reprezentacije Srbije, misleći na sve benefite selektorskog rada Dragana Stojkovića, u lijem društvu je sedeo.

Srpski izveštači su primetili da Brazilci u svom današnjem druženju sa „sedmom silom“ gotovo da nisu ni pomenuli ime protivnika, pa su tu činjenicu prosuli pred 34-godišnjeg vođu Ajaksa.

„Takve stvari mogu da nas motivišu, mada oni su ovaj trofej osvojili toliko puta, pa je normalno da pričaju o tome. Mi samo treba da se fokusiramo na sebe, da uživamo i rezultat će doći“.

Među izabranicima Piksija ima nemalo igrača koji su već debitovali na Svetskim prvenstvima i to u Rusiji 2018. godine.

„Momci su u najboljim godinama, nadam se da će im to iskustvo biti dragoceno. Kada počne takmičenje za nas, mislim da će im značiti. S

Samo da se opuste, uživaju i da rade sve što i do sada i neće biti problema“, javna je poruka kapitena Tadića saigračima pred prvi orlovski let u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari