Kada i gde možete da gledate meč između Partizana i Baskonije? 1Foto: David Damnjanovic/STARSPORT

Košarkaši Partizana igraju protiv Baskonije u okviru šestog kola Evrolige.

Crno-beli u dobroj formi dočekuju ovu utakmicu budući da im gostovanje u Baskoniji dolazi posle dve pobede kod kuće protiv večitog rivala.

Jedna pobeda protiv Crvene zvezde ostvarena je u Evroligi, a druga u ABA ligi, a meč protiv španskog protivnika daje mogućnost da se nastavi sa pobedničkom serijom.

Baskijci nisu u dobrom raspoloženju; ceh za slabe partije platio je trener Đoan Penjaroja u vidu otkaza, a novi je trener je Duško Ivanović kome će to biti četvrti put u karijeri da vodi slavni.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je danas da je samopouzdanje u ekipi na visokom nivou posle dobrih igara i da će u predstojećoj utakmici Evrolige protiv Baskonije crno-beli ići na pobedu.

„Oni su malo u lošem ritmu, promenili su trenera, što će svakako biti dodatna motivacija za njih, a i za nas. Opet ćemo biti bez Pantera i Ponjitke koji su važni šrafovi u našoj ekipi. Samopouzdanje je na visokom nivou, igrali smo dobro, organizovano i pametno prethodne dve utakmice i dobrim delom meča protiv Mege. Jasno se zna ko šta radi. Idemo da se nadmećemo i da pobedimo“, rekao je Avramović novinarima posle treninga.

Utakmica je na programu u petak od 20.30 časova, a možete je gledati na kanalu Sport Klub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari