KK Partizan: Zvezda vrši pritisak na skauta preko pokojnog Odža 1Foto: STARSPORT (arhiva)

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da Crvena zvezda napada i vrši pritisak na skauta crno-belih Nikolu Čičića „preko leđa Majkla Odža“, kako bi on odustao od potraživanja, a objavio je i fotografiju navodne prepiske pokojnog Nigerijca u kojoj se on požalio na tretman u Zvezdi.

Partizan i Zvezda prethodnih dana razmenjuju saopštenja i teške optužbe, a crno-beli su danas, kako su naveli, predstavili dokaze ranije izrečenih tvrdnji.

Partizan je naveo da Crvena zvezda, koju naziva i „porodična firma Nebojše Čovića“ duguje skautu Nikoli Čičiću 60.000 evra na ime naknade za poslove koje su sklopili u prošlosti.

Crno-beli su objavili fotografiju podneska sudu u ime KK Crvena zvezda advokata Zorana Toškovića, koji je predsednik FMP-a, u vezi sa naplatom potraživanja od 60.000 evra, nakon što je Novica Čičić na sudu dobio spor protiv crveno-belih.

„Navedeni dug je nedavno potvrđen i na sudu, a javnost neka prosudi imaju li besramni napadi na skauta Partizana, preko ledja pokojnog Majkla Odža, veze sa tim dugovanjem i da li na taj način neko pokušava da izvrši pritisak na Čičića kako bi odustao od naplate potraživanja“, navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda je nedavno optužila Partizan da je pokušao da vrbuje Odža.

Odžo je umro 7. avgusta tokom treninga u sali na stadionu Partizana u Humskoj. Salu na stadionu u Humskoj 1 ne koristi Partizan, već je u datom trenutku koristio Novica Čičić za rad sa igračima, naveo je juče Partizan.

U današnjem saopštenju Partizan je objavio fotografiju za koju je naveo da se radi o sms prepisci Odža sa neimenovanim izvorom. Iz toga se vidi da je Zvezda terala Odža da potpiše blanko ugovor.

Odžo je, navodno, rekao da nije želeo da potpiše ugovor jer mu nisu predstavljeni uslovi i istakao je da ništa loše nije uradio Zvezdi, da je bio uzoran i profesionalan u svakom pogledu, „pomogao ekipi da osvoji trofeje prošle sezone, a evo kako mi vraćaju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari