Klop: Ponudili smo koliko smo mogli, sad je odluka na Salahu 1Foto: EPA-EFE/Tim Keeton

Pregovori između uprave Liverpula i Mohameda Salaha su propali i jedan od najboljih napadača na svetu neće potpisati novi ugovor, osim ako „crveni“ ne ponude bolje uslove, objavili su britanski mediji.

Kako tvrde „dobro obavešteni izvori“ Salah želi da ostane na „Enfildu“, ali Egipćanin i njegov agent, Remi Abas Isa, odbili su najnoviju ponudu ponudu kluba.

Najavljujući subotnji meč Premijerlige sa Brajtonom (13.30 sati) menadžer Liverpula Jirgen Klop osvrnuo se i na pregovore „crvenih“ i Salaha i izjavio da je klub učinio sve što je mogao kako bi izašao u susret zahtevima egipatskog reprezentativca.

„Mislim da Mohamed definitivno očekuje da ovaj klub bude ambiciozan, a mi to jesmo. Mi smo ponudili onoliko koliko možemo da platimo i sad čekamo njegovu odluku. Sa moje tačke gledišta klub je uradio šta je mogao ”, izjavio je nemački stručnjak.

Ugovor 29-godišnjeg napadača sa Liverpulom ističe u junu 2023. godine, što znači da će se najtrofejniji engleski klub u evropskim takmičenjima uskoro suočiti sa izborom – ili da proda Salaha završetku sezone ili da ga zadrži do kraja ugovora i ostane bez novca od obeštećenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari