Foto: Starsport

– Veoma bitna utakmica za nas u seriji od devet mečeva do kraja obaveza u ovoj godini. Rad je dobar i agresivan rival, u prethodnom meču su pobedili Napredak, sigurno će biti teško. Pokazali su nam na Banjici u prvenstvu da ne smemo da se opustimo, već da moramo biti maksimalno angažovani ako želimo da pobedimo – tvrdi Partizanov trener Miroslav Đukić

Njegov kolega Vladan Milojević ne može da računa na Ričmonda Boaćija, Nemanju Radonjića i Nenada Krstičića na „izletu“ u Čačak.

– Kup je takmičenje u kojem imamo velike ambicije. Mislim da Borac igra dobro i organizovano i da samo zbog spleta raznih okolnosti zauzima nisku poziciju na tabeli. Mi smo dobro radili ovih nekoliko dana, a to što smo oslabljeni ne menja moj stav da svi momci zaslužuju da igraju, zbog čega sam često imao velike dileme oko sastava. Ne razmišljam o tome da nekog odmaram za subotu, jer je to često mač sa dve oštrice.

Ni Spartak neće biti kompletan protiv Mačve, dok su u mečevima ove faze odigranim još 25. oktobra dalje prošli Mladost, Napredak, Vojvodina, Javor i Čukarički.