Kokeza i Muslin, jedan na jedan

Predsednik FSS i selektor A reprezentacije danas preispituju svoju saradnju

Ostavite komentar


  1. Ako smene Muslina, pored toga što bi to bio potpuni presedan, jer ko smenjuje selektora koji je kao prvi u grupi izborio plasman na SP, bio bi jasan signal da je vreme da menadžeri ponovo sastavljaju reprezentaciju, posebno sada kada izlaskom na prvenstvo sveta treba da se digne cena njihovim klijentima. Ta situacija je postojala kod Karadžića i to je rezultiralo činjenicom da su, sa časnim izuzetkom Antića koji je takođe smenjen iz istih razloga (jer je iskljčivo on hteo da se pita oko sastava), potpuni diletanti vodili nacionalni tim, uz "stručnu pomoć" menadžera pa smo se plasirali na jedno, jedino prvenstvo za proteklih 10 godina. Adem Ljajić u reprezentaciji apsolutno ništa nije pokazao. ne pratim njegove igre u italijanskom prvenstvu o kojima pišu hvalospeve, pa ne znam jesu li opravdani, ali u reprezentaciji ne igra ni blizu reprezentativnih kvaliteta. U svakom slučaju, ako Muslin ode, to je siguran kraj uspeha ekipe od koje na početku kvalifikacija niko nije ništa očekivao.

  2. Pošto su nam rusi namestili grupu i hvala im na tome! – za mene lično, to je veća pomoć od migova i žmurenja na jedno oko uvoza voća iz eu – recimo. Tako da su Rusi pomogli nama ali su odmogli Muslinu. Ima priliku da de se iskupi, pronašli su dve odlične ekipe. Posle azijske turneje jasnije ćemo videti Mundial. Ja se nadam uspehu….pa ako stvarno ne ide – onda ga menjaj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.