Kolubara ljuta na Zvezdu zbog Mustafe 1Ibrahim Mustafa Mustapha pripreme, fudbal, Antalija Turska Crvena Zvezda - Maribor 25.1.2022. Beograd Srbija foto: STARSPORT

Kolubara je možda na kraju ispala smešna u očima svojih navijača, ali su u Crvenoj zvezdi sigurno postupili nedovoljno profesionalno, što je stav čelnika superligaša iz Lazarevca. Ibrahim Mustafa je već bio promovisan kao pojačanje Kolubare u narednih šest meseci kao pozajmljen fudbaler Zvezde, međutim, crveno-beli su dan kasnije naprasno promenili odluku i 21-godišnjeg fudbalera poslali u Novi Pazar.

Odluka Zvezde, navodno je usko povezana sa željkom trenera Novopazaraca, Draganom Radojičićem da sarađuje sa Mustafom. U Kolubari su ovakav potez Zvezde doživeli kao izdaju.

„I ako je sve bilo dogovoreno i pružena je ruka za saradnju za dolazak Mustafe u Lazarevac na pozajmicu, ipak od toga neće biti ništa, pošto su čelni ljudi Crvene zvezde odlučili da pošalju Ibrahima Mustafu u Novi Pazar i time su prekršili dogovor sa nama. Ni fer ni sportski ni ljudski sa njihove strane“, saopštili su iz Lazarevca svoj stav.

Mustafa se priključio Akselu Bakajoku u Novom Pazaru; obojica će narednih šest meseci provesti na pozajmici u istoj sredini, u pokušaju da se dokažu i nametnu Dejanu Stankoviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari