Konte: Odlazak Abramoviča loša je vest za navijače Čelsija 1Foto: EPA-EFE/ MATTEO BAZZI

Imali su korektnu saradnju; Čelsi je pod vođstvom Antonija Kontea osvojio i Premijer ligu, ali je potom razlaz bio neminovan. Uprkos tome što se nisu „rukovali“ pri odlasku Italijana sa Stamford bridža, aktuelni menadžer Totenhema smatra da će Čelsi mnogo izgubiti odlaskom Romana Abramoviča.

Ruski oligarh, pod pritiskom engleske javnosti, ali i političkih struktura, zbog prijateljstva sa Vladimirom Putinom, morao je da proda Čelsi.

Pitanje je samo vremena kada će vođenje engleskog giganta prepustiti novim vlasnicima, što bi moglo i te kako da se odrazi na rezultate ekipe i način funkcionisanja velikana iz Londona.

Antonio Konte, nekadašnji menadžer Čelsija, smatra da je odlazak Abramoviča loša vest za navijače dvostrukog i aktuelnog šampiona Evrope.

„Začudio sam se. On je dugo bio vlasnik i Čelsi je u tom periodu osvojio mnogo trofeja. Bio je to neverovatan period. Sada čujem da želi da proda klub. Sigurno, to nisu dobre vesti za navijače Čelsija, naročito posle svega što je uradio za taj klub“, izneo je svoje utiske italijanski stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari