Koje ćemo zvezde gledati na Mundobasketu, a za čije majstorije ćemo biti uskraćeni?

Ostavite komentar


  1. Suvisno je bilo sto ovde napisati osim tesko razocarenje da je Jokic odbio da igra za Reprezentaciju I sa svojim drugovima da izbore sto bolje nesto u samom vrhu tu gde I pripadaju. Zivim u USA I ne pada mi na pamst da vise gledam Jokica gde God da igra u NBA.

  2. zASTO UOPSTE POMINJETE OVE KOJI NECE DA IGRAJU. nECE PA NECE PRICAJNO O ONIMA KOJI HOCE I NEMOJMO IH PONIZAVATI VISE. mUKA MIOD TOGA. POZDRAV OD BIVSE SPORTISKINJE .

  3. Umorio se čovek ko da je iz rudnika izašao neka se odmara neznam zašto više i pišete o njemu pišite o momcima koji će igrati samo su oni vredni pomena.A micić neka se sprema šta će čovek u srbiji to nemože ja bih mu preporučio diznilend to će ga opustiti.

  4. Ko nije na mundobasketu i nije zvezda,tako da ko se ne pojavi i nije bitan .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.