Košarkašice Srbije u finalu Evropskog prvenstva

Ostavite komentar


  1. Bravo devojke, tako se igra i tako se bori za dres koji nosite! A ono pevanje himne, nešto je na šta ne može čovek da ostane ravnodušan…samo tako, pa ćemo zajedno sa vama da je prva cela Srbija kada se budete popele na pobedničko postolje!

  2. Ne dozvolite da horda iz naših ministarstava doputuje u svrhu“podrške“ na finalni meč, to će vam biti težak maler i gubite sigurno u tom slučaju!

  3. Nase kosarkasice vracaju slavu zenskoj kosarci , ne samo da su one sjajne vec i nasa Trenerka ili Trenerica, ,da li se tako kaze po novom za zenskog Trenera , nasa Marina, ona je jedna toliko interesantna osoba ne samo kao Trener nasih kosarkasica vec uopste ,jedva cekam da vidim sta ce da obuce za mec protiv Francuskinja, svojim neobicnim a dobrim stajlingom bi mogla da promovise ne samo Srpsku kosraku vec i modu , ona je nesto nalik na Lilijen Vestvdu ali u mirnijem izdanju .
    Nesto se slicno desava i sa filmom koji se sprema u nastavku… Juzni vetar, jedva cekam da cujem koju su naslovnu muzicku numeru odabrali za novi flm , svaka cast i jednima i drugima a ta je da su pokazali da u glavnim stvarima i sporedne igraju veliku ulogu .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.