Moguć prekid saradnje: Lakost želi razgovor sa Novakom

Moguć prekid saradnje

Ostavite komentar


  1. Kako ih nije sramota ! Uzas sta rade ovom coveku. ATP-je mafija postala. Sada ce da ga skinu sa svih slemova.Neka mu dragi bog da zdravlja da ovo prezivi.❤❤❤❤❤❤

  2. Ma da, to se moglo i predvideti. I ostali ce raskinuti. Nije vise interesantan. Steta, ali njegovo je izgleda, gotovo. Znaju latini, stare varalice, kako treba nekog…kad im ne paše. Neće valjda Lejver arena da nosi njegovo ime?

  3. Neka se vakcinise. Ima prijatelje u vladi. Da je bio pametan dobio bi sertifikat o vakcinaciji jos prosle godine I Svi mirni. Sta pokusava. Sam protiv celog sveta.

  4. Ocigledno je da je „Lakost“ pravilno procenio da mu ne treba blam i sramota koju je sebi i drugima prouzrokovao neki teniser, bez obzira ko to bio. Zastita sopstvenog biznisa je na prvom mestu. Tako je mogao da razmislja i doticni teniser, a ne da izigrava pametnjakovica kojem je sve dozvoljeno. Tako mu i treba!!!

  5. Gde su sad njegovi obozavaoci da vicu Nole srbine i da mu oni uplate taj novac kojeg ce Nole srbin da izgubi, a tu se radi o milionima eura! Glupi neskolovani Nole, obozavaoci jos glupsi i eto dokle je stigo! Cast izuzecima!

  6. Sada ce ,,fanovi’’ napasti Lacost,posto je propala objava rata Australiji,a napacenom Noletu u pitanju su stotine miliona!Prava tema za zemlju u kojoj je prosecna plata 400€!

  7. @mimi
    Sta je kome milo,o cemu pricas,mislis da jedan Lacoste nema nacina da raskine ugovor sa jednim teniserom? Ovo je inace tek pocetak,ako se ne vakcinise svi ce ga sponzori napustiti od sad pa nadalje,verovatno i zauvek. Niko nece zeleti da bude povezan sa ovim antivakserskim skandalom. Na kraju ce mu glavni sponzor biti mozda neko nase javno preduzece.

  8. Nancy, kakosi glupa pa uvek se prekidaju ugovori kad nesto zabrlja, tako u amwrici mnogi izgube ugovori. Nece ljudi dakupuju Lacost ako se nevakcinise oni gube a ne Novak.

  9. ne sramoti on samo lakost, sramoti i srbiju, mozda bi i srbija trebala da razmotri raskidanje ugovora…

  10. Nemojmo tako oštro suditi… Možda Novak neće da se vaciniše iz verskih razloga? Znamo da napr. Jehovini svedoci su protivnici vakcinacije i transfuzije.

  11. Nema veze, uvek će imati energiju Bosanskih piramida i vezu sa kosmosom preko Rtnja.

  12. ne sramoti on samo lakost, sramoti i srbiju, mozda bi i srbija trebala da razmotri raskidanje ugovora…
    @sasa jovanovic

    Sta kažeš Novak sramoti Srbiju.. Majko moja. Pogledaj malo vesti i komentare po svetu vam twitera. U SAD polako postaje heroj. Za Srbiju je više pozitivno u svetu uradio nego sve vlade zajedno u zadnjih 20 godina. Informiši se malo. Takvi komentari kao tvoj u sustini sramote sve nas koji ovo čitamo i podrzavamo.

    Sve

  13. Nama zime… stize EPS, Srbija Telekom, Srbija Gas kao novi sponzori.. Koliko god treba… tu je trezor NBS… Vucic samo da nazove telefonom….

  14. Ne daj se Nole,najbolji si i zato te ne vole.Dobro ti nama dosao i nek si nam ziv i zdrav jos mnogo,mnogo godina.

  15. Istorija ne može da se menja niti da se izbriše Novak. NJegova slava će tek da raste. A biće i para, boli ga za Lakostu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.