Lalatović posle poraza: Klošari žele da preuzmu Radnički, smeta im Ivica Tončev 1Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je posle poraza njegovog tima od Radničkog 1923, da „nekome smeta“ prvi čovek kluba Ivica Tončev i istakao da „neko želi da preuzme klub“.

Radnički je na Čairu izgubio od Radničkog 1923 sa 1:3, u 14. kolu Super lige Srbije, a Lalatović je na konferenciji za novinare posle meča prvo rekao da ne želi da komentariše suđenje.

„Gospodin Filipović i Fudbalski savez Srbije vide šta se dogadja. Nisam komentarisao nijednu prethodnu utakmicu Radničkog otkako sam došao, iako nisam bio zadovoljan, jer sam ‘pod uslovom’. Ali, očigledno je da nekome smeta Ivica Tončev, ili da smetaju braća Tončev“, rekao je Lalatović, a prenosi Nova sport.

Lalatović je naveo da nikoga neće da imenuje, jer kako je rekao, „ništa ne može da promeni“.

„Upao sam u ovaj haos i vidim da je haos, od nekih drugih struja koje buše Radnički na sve načine i pokušavaju mnoge druge stvari. Vuku se neki stari repovi i to je toliko očigledno, da je glupo pričati na tu temu. I Savez i Sudijska organizacija će morati da se malo više pozabave time. Nije mi jasno zašto i kome smeta Ivica Tončev, kome smeta Radnički, ko to hoće, a providno je, da preuzme klub“, dodao je.

On je rekao da se „zna postoji neka grupa ljudi“ koja želi da preuzme klub i naveo da se „mnogo toga čudnog dešava“.

„Jako se, mnogo jako nešto i čudno dogadja. I to se ponavlja već mnogo puta i to je, bez sumnji, već pitanje za FSS, za (Dragana Stojkovića) Piksija, za Nenada Bjekovića i Filipovića“, rekao je Lalatović.
Lalatović je potom izjavio da podržava FSS.

„Lično ništa ne zameram nikome i ništa i ni na šta se ne žalim, ali osećam da se nešto dešava. Smatram da možemo da imamo bolje suđenje. Nemam ništa protiv saveza, i FSS i svi organi i pojedinci od mene imaju i imaće moju punu podršku, posebno Dragan Stojković Piksi“.

Lalatović je istakao i da je meta prvi čovek kluba iz Niša Ivica Tončev..
„Ali, zaista ne znam kome smeta Ivica Tončev, kada su u Radničkom redovne plate i sve dobro funkcioniše. Zar treba da dođu neki mešetari koji nemaju para za hleb, koji nemaju 100 dinara u džepu… Nemaju ni za kiselu vodu, a ruše Radnički kako bi ga preuzeli“, rekao je Lalatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari