Lesor: Ne zanima me protivnik u finalu 1photo:ABAliga

Košarkaši Partizana, pobedom u majstorici, protiv Budućnosti (101:77) prvi put, posle sezone 2012/13, plasirali su se u finale ABA lige. Za titulu i mesto u Evroligi boriće se sa boljim iz večerašnjeg meča – Crvena zvezda – Cedevita Olimpija (19.00).

Ubedljivo su crno-beli savladali, osetno oslabljenu Budućnost. Prelomnom se ispostavila druga četvrtina, u kojoj je napravljena, nedostižna prednost od nekih dvadesetak razlike.

„Ova publika nas tera da igramo najbolje što možemo, oni su nam vetar u leđa. Ne smemo njih da izneverimo“, poručio je Matijsa Lesor, koji ima iskustva igranja u finalu ABA lige, s obzirom na to da je bio protagonista, ali u dresu Crvene zvezde.

„Ovo je recept za finale. Odigrali smo timski, zajednički. Svi smo imali ulogu koju smo dobro odradili. Zadovoljan sam i sada jedva čekam da igram finale. Želim borbu, ne mogu da dočekam utakmice“, poručio je Lesor.

Francuski centar uopšte ne razmišlja o činjenici da bi u finalu mogao da se nadigrava sa nekadašnjim saigračima u crveno-belom dresu.

„Ne zanima me protivnik, želim samo pobedu. Idemo da se borimo i da pobedimo“, uverava Lesor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari