(VIDEO) Loznica od države dobila novi stadion, a danas ispala u treću ligu

Ostavite komentar


  1. Neko je dignuo veliku lovu. To je specijalitet lopovske SNS vlasti. Njih zanimaju samo veliki projekti.

  2. Odlično znaci da sad imaju bolje uslove ali moraju više da rade……ili bi trebali dati uslove samo za Bg.klubove ….sta mislite

  3. Cisto, kao loznicanin, da razjasnim! Nazalost, Loznica nema nikakve veze sa tim stadionom, ni FK ni grad Loznica. Stadion je dat na upravljanje i odrzavanje drazvnoj firmi iz NS. Dakle, ko zeli da plati moze da igra na tom stadionu! Mislom da Loznici nece biti dozvoljen treceligaski fudbal, vec ce igrati negde u okolini!

  4. Da su ostali u ligi ili presli u visi rang onda bi bilo „Vucic naredio“ inace zasto bi pravio stadion.

  5. Ispao je i Timok iz Zajecara iz Srpske lige Istok u Zonu koja je cetvrti stepen takmicenja. Isto kao i Loznica i Zajecar je dobio novi moderan stadion. Ostaje da se vidi da li ce Dubocica iz Leskovca pobediti u trci sa Radnickim iz Pirota ili i oni ostaju u amaterskom fudbalu tj. trecem stepenu takmicenja. Sve gradovi i klubovi nagradjeni novim stadionima. Sta ce im to verovatno ni oni sami ne znaju.

  6. И овај стадион као и онај претходни ће зврјати празан као и онај претходни. За одржавање ове накараде треба 1000€ а пошто од нато тинта нема ништа баш ме занима где ће видоје наћи паре?

  7. Srbija je od 2012. ispala iz civilizacije, normalnosti i pristojnosti …

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.