Matić na izlaznim vratima Mančester junajteda 1EPA-EFE/Clive Brunskill

Englski mediji saglasni u tvrdnji da srpski vezista nije po ukusu budućeg trenera Ten Haga.

Nemanji Matiću ostalo je još godinu dana dana aktuelnog ugovora, ali više ostrvskih izvora lansiralo je vest da nekadašnji reprezentativac Srbije neće ostati na „Old Trafordu“ posle najavljene rekonstrukcije tima.

Uprava engleskog velikana dala je odrešene ruke već dogovorenom treneru „crvenih đavola“, Eriku ten Hagu, da od sledeće sezone selektira ekipu po svom ćeifu a u tim planovima, izgleda, nema mesta za defanzivnog igrača sredine terena.

Matić je u Junajted stigao 2017. godine iz Čelsija, po želji tadašnji stratega Žozea Murinja, u transferu vrednom oko 45.000.000 evra, ali posle odlaska Portugalca 33-godišnjak iz sela Vrela kraj Uba izgubio je status startera kod Ole Gunara Solskjera.

“Trenutno se osećam fizički odlično. Bogu hvala, nemam nikakvih povreda, tako da ćemo videti šta dalje. Prvi put kada dođem na trening i ne osetim se srećnim, prestaću da igram. Volim fudbal, on mi je život i planiram da igram makar još tri ili četiri godine”, rekao je nedavno Nemanja, a vreme će utvrditi istinitost navoda o rastanku Junajteda i našeg asa, kao i visinu obeštećenja.

Bivši prvotimac Benfike i slovačkih Košica u Junajtedu zarađuje oko 4.000.000 evra neto po sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari