Mediji: Đoković potvrdio učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju

Ostavite komentar


  1. Ipak Đole nije nije Jokić. Može on da napravi gaf zbog porodice koja nije sosobna da ništa samostalno uradi(ko shvati razumeće) ali Nole je ipak patriota!

  2. Ostavite ljude na miru. Kojim pravom kažete da Jokić nije patriota? Izadjite iz pećine čoveče !

  3. Ma.trebao je da bojkotuje!To je najlaksi nacin da se dodje do pobede!

  4. Onog trenutka kada je otišao kod Vulina sa kojim je vodio „zanimljive razgovore“ i posle proslave osvajanja Rolan Garosa kada mu je na uvce pevala Ceca, za mene je izgubio svu pažnju i poštovanje koje sam gajio prema njemu. Ali njemu i ne treba moje poštovanje. Ipak je teško ostati neumrljan .

  5. Новак најбоље зна зашто показује прстом ка небу. Боже правде за химну има само Србија, која једина има Новака Ћоковића, највећег шампиона за сва времена, не само у тенису, белом спорту у коме заувек руши доминацију западних предатора..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.