Medvedev i Kirjos "zagrevaju" Đokovića za AO, publika može da uživa za sitne pare 1EPA-EFE/MATT TURNER

Uoči početka uvodnog sezonskog grend slema, sigurni učesnici Australijan open igraće otvorene trening mečeve.

Dueli liče na takmičarske, jer će ih nadgledati sudije, skupljači loptica brinuti o rekvizitima a navijači se za pet ili deset australijskih dolara uveriti u kakvoj formi glavne zvezde čekaju turnir u Melburnu.

Tako će osvajač najviše muških singl titula na Otvorenom prvenstvu Australije (9), Novak Đoković, 11. i 13. januara ukrstiti rekete sa Rusom Danilom Medvedevim i Australijancem Nikom Kirjosem.

Sa prvim će podeliti teren u sredu od 14 sati i 15 minuta, dok će pred publiku u „Rod Lejver areni“ izaći u petak od 18.30, takođe po lokalnom vremenu. I to kao friški osvajač turnira 250 u Adelejdu.

Istom zgodom, danas se sastaju Šapovalov i Rune, u utorak igraju dame Gof i Pegula, a u sredu osim Novakovog meča sa Medvedevom biće organizovan duel Feliksa Ože-Aljasima i Kristijana Garina,

U četvrtak će zajedno trenirati Zverev i Tim, Hurkač i Nadal, kao i Sabalenka i Sakari, dok Vavrinka još čeka svog protivnika. Australijan open počinje 16. i trajaće do 29. januara, a tron u konkurenciji muškaraca brani Rafael Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari