Izviždani Mesi se ne vraća u Barselonu 1EPA-EFE/Sergio Perez

Najpoznatiji fudbaler Pari Sen Žermena, uprkos svemu, odlučio da zadrži dres Svetaca.

Mada su postojale ozbiljne glasine da će genijalni Argentinac posle samo jedne sezone natrag u klub koji ga je stvorio, Skaj sport tvrdi da je njegov ostanak u redovima novopečenog prvaka Francuske gotova stvar.

Lionel Mesi ima još jednu godinu ugovora, međutim doživeo je da zajedno sa saigračima bude izviždan u meču u kom je PSŽ overio titulu; javna je tajna da u svlačionici vlada animozitet u više pravaca; Sveci su prerano ispali iz Lige šampiona, u nacionalnom Kupu stalo se već u osmini finala… pa je sa nekoliko strana dolazila priča da niti je on zadovoljan PSŽ-om niti su arapske gazde zadovoljne njim.

Međutim, poslednje informacije kažu da će 34-godišnji majstor fudbala i osvajač 35 različitih trofeja u karijeri ostati na sadašnjoj adresi i pokušati još jednom da napadne pehar Lige šampiona, koji čeka još od 2015. godine.

Taj poslednji put na krov Evrope popeo se sa svojom voljenom Barselonom, koju sada vodi njegov tadašnji klupski kolega i prijatelj Ćavi, zbog čijeg se dolaska na trenersku klupu katalonske ekipe između ostalog nagađalo da bi Mesi mogao vrlo brzo da se vrati u sredinu iz koje je otišao zbog navodnog problema sa finansijskim ograničenjima La lige.

Inače, jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena nije neko vreme mogao da debituje za PSŽ, da bi posle toga dao devet golova, a još 15 namestio, što je ispod njegovih prosečnih brojki.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari