Mijatović: Real je neorganizovan 1Foto: STARSPORT

Real Madrid je u poslednjem kolu Primere, na opšte iznenađene, poražen od Espanjola, povratnika u elitu ove sezone. Više od izgubljenog meča (2:1), bivše asove Reala zaboleo je način igre pulena Karla Ančelotija, među kojima je i Predrag Mijatović.

Odmor koji je nastupio zbog reprezentativnih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, prilika je da Karlo Ančeloti sabere redove i pronađe način da tim vrati na željeni kolosek, a o svim boljkama „kraljevskog kluba“ u razgovoru za špansku Kadenu SER govorio je Predrag Mijatović.

„Ono što se dogodilo protiv Espanjola je nedopustivo. Bio je to potpuni haos, rival je mogao da postigne pet golova“, iskren je Mijatović.

Bod osvojen u poslednja dva meča uticao je da se Atletiko i Sosijedad izjednače na vrhu sa Realom, a bivši fudbaler i funkcioner kluba sa Santjago Bernabeua istakao je da je na šefu stručnog štaba da što pre pronađe rešenje.

„Ančeloti mora da ispravi stvari za koje ne može da nađe ključ. Neorganizovanost, krhkost i ranjivost su tri epiteta koja najbolje opisuju defanzivu Reala. Madriđani su u veoma komplikovanoj situaciji trenutno“, naveo je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari