Milojević: Crvena zvezda nepravedno kažnjena 1Foto: STARSPORT

Brazilac Žonatan Kafu novo je pojačanje Crvene zvezde, u koju dolazi kao pozajmljeni igrač francuskog Bordoa, potvrdila su dva kluba.

Kafu neće moći da nastupa za Zvezdu protiv Spartaka iz Trnave, ali se u klubu iz Ljutice Bogdana nadaju da će Brazilac doneti prevagu u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Kafu u Zvezdu dolazi na pozjamicu iz Bordoa, sa opcijom otkupa sledeće sezone za sumu od četiri miliona evra.

„Veoma sam srećan zbog dolaska u Zvezdu. Očekujem samo titule i daću sve od sebe da ekipa uđe u neki od dva velika evropska takmičenja. Ne bih ništa da poručujem navijačima, želim da im svojim igrama pošaljem poruku“, izjavio je Kafu po dolasku u Beograd.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je Crvena zvezda nepravedno kažnjena dve utakmice bez navijača.

Crvena zvezda sutra od 19.00 igra „evropsku“ utakmicu protiv Spartaka, a nepunih 48 sati kasnije ide u Slovačku na revanš meč kvalifikacija protiv Spartaka iz Trnave u Ligi šampiona.

Na pitanje koliko će se kazna UEFA negativno odraziti na trenera Milojevića i igrače, kao i ceo kolektiv, Milojević je rekao „mislim da to može samo da nas ojača“.

„Sigurno će klub da uradi sve sa strane žalbenog dela. Ono što smo očekivali je jednu utakmicu, ali dve utakmice je prestrogo…možda bi aršin UEFA mogao da bude drugačiji, to je moje lično mišljenje“.

„Videli ste na ostalim utakmicama šta se radilo. Navijači Sparte ušli bukvalno do centra pre nego što su ih vratili, pa videćemo šta će da bude. Nisu aršini baš ispravni, ali nije moje da pričam o tome. Ako bude smanjena kazna, super. Ako ne, prihvatićemo je kakva jeste“, rekao je Milojević.

Kazna samo treba da nas ojača, mi ćemo da budemo koncentrisani samo na igru, na ostalo ne može da utiče“, rekao je Milojević, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari