Milojević: "Odluka" u Beogradu 1Foto: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odbija da prihvati ulogu favorita u prvom meču polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana (17.00).

Iako ne krije da je želja ekipe da ove sezone osvoji duplu krunu, Milojević upozorava da Mladost neće doći bez ambicije na stadion „Rajko Mitić“.

– Rekli smo da imamo visoke ciljeve što se tiče Kupa. Sve četiri ekipe koje su ostale su dobre. Mladost je u vrhu našeg fudbala, ima kontinuitet i stalno je među četiri-pet timova u ligi. Znaju da igraju na rezultat, imaju odlične igrače i trenera sa najdužim stažom u Superligi. Neće nam biti lako. – naveo je Milojević.

Međutim, od svojih igrača očekuje da već danas reše sve dileme oko prolaska u finale.

– Želja nam je da u prvoj utakmici napravimo rezultat koji će nam dati veliku šansu da prođemo u finale jer nas čekaju dve jake utakmice.

Tim iz Lučana se prema njegovom mišljenju neće braniti na „Marakani“.

– Ne verujem da će se braniti, imaju svoj stil igre, jako su moćni fizički. Imaju igrače sa internacionalnim iskustvom i neke od najboljih igrača u ligi. Imaju stravično dobru polukontru, brzi su… Pošteno je da se polufinale igra u dve utakmice. Tako će se iskristalisati koje dve ekipe su najbolje. Mi svakako nećemo kalkulisati – dodao je Milojević.

Strateg Zvezde nije želeo da uoči večerašnje utakmice otkrije karte po pitanju prvog tima. Najveća nedoumica vezuje se na Ričmonda Boaćija koji će možda zbog povrede preskočiti Mladost.

– Situacija sa Boaćijem nije strašna, bolje je, a ako i ne bude igrao u utorak siguran sam da će se brzo vratiti. Uz to imamo i nekih prehlada, pa ćemo posle treninga videti kakva je situacija za meč protiv Mladosti – zaključio je Milojević.

Crveno-beli inače već sedam godina nisu osvojili najmasovnije domaće takmičenje. Branilac trofeja Partizan sutra će na svom stadionu dočekati Radnički Niš.

Kup Srbije

Polufinale

C. zvezda – Mladost (utorak, 17.00)

Partizan – Radnički (sreda, 18.00)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari