Milojević "pre vremena" preuzeo Crvenu zvezdu: Ili skočiš u voz ili kažeš "neću" 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Crvene zvezde progovorio o okolnostima svog dolaska za kormilo srtručnog štaba frudbalskog prvaka Srbije.

Miloš Milojević je i ranije pominjan kao potencijalni naslednik Dejana Stankovića na klupi crveno-belih, ali je tek posle otkaza u Malmeu i (ne) očekivanog odlaska višegodišnjeg stratega crveno-belih stigao u Ljutice Bogdana 1.

”Zvali su me kada sam se odmarao na Ribersborgstrandenu. To nije bila opcija sve do prvog poziva Dejana Stankovića, a potom i direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Nije bilo planirano ili nešto na šta sam ja bio spreman. Ali u životu imate dva izbora, ili skočite u voz i vidite kako ćete uspeti da ga kontrolišete ili okrenete glavu i kažete „neću“. Ja sam više za prihvatanje izazova“, ispričao je 56-godišnji stručnjak za medije u Švedskoj.

Bivši Stankovićev pomoćnik sve vreme je bio na vezi sa svojim bivšim nadređenim na „Rajku Mitiću“.

”Dejan i ja smo u redovnom kontaktu od kada sam prvi put napustio Crvenu zvezdu. Ali nikada nismo razgovarali o tome da preuzmem ekipu od njega. To nije bio cilj, niti sam ja želeo da nasledim Dejana. Želeo sam da postanem trener Crvene zvezde za pet do deset godina”, otkrio je Milojević.

Stankovićev naslednik uspeo je da sačuva lidersku poziciju u Superligi Srbije, ali i istanji prednost u odnosu na konkurenciju, dok je Ligu Evrope počeo sa dva poraza.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari