Miniranje ekipe počelo još prošle godine

Ljubomir Obradović, selektor ženske rukometne reprezentacije za Danas

Ostavite komentar


  1. Šta se dogodilo kad je Ljuba ovako ljutito nastupio protiv Delićke. Podsećanja radi sećate li se na čiji predlog je pre skoro 5 godina izabran za selektora? Upravo na Milenin predlog kao člana upravnog odbora RSS. Sada se tu nešto opasno zakuvali kad se koriste teške reči

  2. Koliko sam razumeo selektor nije uspeo u kvalifikacijama i sad se ljuti sto je smenjen? Nije ocekivao jer je navikao da se on pita.

  3. Gospidine , Vi ste sebe sami minirali , Vasim ponasanjem ,To sto Vi isticete sta ste po struci, ne umabjuje Vase greske koje ste pocinili….Vi jeste kako kazete prof fizickog, ali kulture sugurno niste..Ne znam ni ko je presednica , ali logika Vasig izjava govoti da pi koji put ne givorite istinu..Kazete krenula zivkanja od strane predsednuce ili koga vec..Pa gospodja je bila u Djeru , nije bilo potrebe za zvanjem…Ali bilo kako bilo , zelim Vam dobto zdravlje samo, a uspeh ste sami propustili,

  4. Kako to obicno biva kod nas kada nema uspeha svi su drugi krivi i svako se pere za svoju ulogu.Sudeci po svemu svi treba da daju ostavke sem igraca jer su oni nezamenjivi i sport se gleda zbog njih a ne rekovodioca.Dakle sve je to normalno u sportu i uvek ima boljeg.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.