Misterija Strahinje Pavlovića 1Foto: Pixabay/StockSnap

Ulaskom u Ligu Evrope, Partizan je zaradio između četiri i pet miliona evra na ima premija učesnicima ovog UEFA takmičenja, ali je dan posle neočekivano ostao bez 5,5 miliona evra od prodaje Strahinje Pavlovića rimskom Laciju.

Mada su srpski klub i mladi štoper tvrdili da je odloženo potpisivanje ugovora (prilikom njegove prve posete Italiji) samo plod slučajnih okolnosti kao što je godišnji odmor klupskog lekara, a novi odlazak na istu adresu stvar formalnosti, potonji događaji su pokazali da je istina negde između.

Naime, mediji sa Apenina su od početka Pavlovićevog boravka na Apeninima, pred revanš sa Moldeom, izveštavali o tome kako perspektivni centralni defanzivac ima srčanih problema (bez navoda o njihovoj prirodi), uz uveravanje da nema ništa od već dogovorene trgovine između crno-belih i nebesko-plavih. Pri takvoj argumentaciji su ostali i posle zvanične objave propasti transfera, dok je iz Beograda sve demantovano.

Generalni direktor Miloš Vazura je čak srpskim medijima podelio kopiju uverenja da 18-išnji Strahinja nema nikakvih zdravstvenih problema, u vidu rezultata medicinskog pregleda u KBC Bežanijska ksoa u Beogradu. Prema njegovoj verziji, posao je pukao zbog neslaganja oko dinamike isplate obeštećenja, uz napomenu da će Lacio u zimskom prelaznom roku možda opet „napasti“ startera zadnje linije „parnog valjka“. Zanimljivo, Partizan je posle svega najavio novi, još jači ugovor sa momkom, koji ima tek pola godine staža u seniorskom timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari