Može li Piksi da prekine loš rezultatski niz reprezentacije Srbije?

Mart je test za harizmu

Ostavite komentar


  1. Piksi je još jedna u nizu dimnih zavesa režima i nema mnogo veze sa fudbalom. Ljudi će malo lakše udisati otrovan vazduh dok prate rezultate reprezentacije, zaboraviće sve afere vlasti i da im je novčanik prazan. Piksi će bez obzira na rezultate upisati vođenje nacionalnog tima u svoj CV. Na kraju ispada da će svi biti zadovoljni, tako da je ovo ustvari odlična odluka predsednika.

  2. Ne može !
    To sam odmah shvatio kada je izjavio kako se politika ne meša u sport, sve se čudeći kako to nekom može uopšte da padne na pamet.

  3. Aha , problem i jeste u tome što su uvek u pitanju neke političke a ne sportske priče ! Nikako da se opametimo . Doduše imam utusak i da nećemo namerno da se opametimo , jer mnogima ovako odgovara . Promenimo jednostavno selektora i mislimo da je sve ok . A u fudbalu i dalje tumaraju neki Kokeze , Zvezdani Terzići , Miloradi Vučelići i slični . Sve od zla oca i još gore majke ! Kad se takvih ratosiljamo , onda će krenuti . Znači … nikad !

  4. Može ali tek kada smeni vlast, napravi Sablju2, i zaposli strance umesto naših igrača.

  5. Piksi je bio dobar igrač ali je prosečan trener. Mada to nema veze kada je reprezentacija Srbije u pitanju. Može da bude najbolji trener na svetu ali ne može protiv mafije koja vuče sve konce u našem fudbalu (i državi, naravno).

  6. Mene više interesuje ko je i čijim parama otkupio njegov, još uvek važeći, ugovor…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.