Murinjo jača vezni red 1Foto: EPA-EFE/Adam Davy

Delovalo je lepo i romantično samo na početku mandata harizmatičnog Portugalca na klupi Rome, međutim čim su rezultati počeli da podsećaju na one ostvarene u prethodnim neuspešnim mandatima na mestima menadžera Totenhema, Mančester junajteda i Čelsija, Žoze Murinjo je počeo da se pravda argumentima da nema dovoljno dobar fond igrača i da su mu pojačanja neophodna. Uprava je, izgleda, počela da mu ispunjava želje, s obzirom na to da će Murinjo dobiti novog igrača u manevru koji će stići iz Bundeslige.

Portugalcu je najveća želja da na mestu zadnjeg veznog angažuje Denisa Zakariju iz Borusije Menhengladbah, međutim kako za reprezentativca Švajcarske postoje interesovanja bogatijih klubova, prevashodno Juventusa, Roma se okrenula „alternativnom rešenju“ u vidu Florijana Griliča iz Hofenhajma.

U pitanju je reprezentativac Austrije, nekadašnji igrač Verdera koji ove sezone igra veoma kvalitetno u timu u kome je saigrač sa Mijatom Gaćinovićem.

Letos je Hofenhajm želeo da ga proda, ali nijedan klub nije hteo da na račun bundesligaša uplati traženih 15 miliona evra.

Italijanski Mesađero tvrdi da će na zimu Hofenhajm morati da se zadovolji znatno manjim iznosom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari