Na Instagramu kapitena Zvezde osvanuo tvit Ane Brnabić uz natpis „sramota“: On tvrdi da mu je neko „upao u profil“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Covic bi podrzao i crnog djavola, samo da mu ne diraju njegovo „carstvo“.

  2. Zna predsednik kako disu i funkcionisu i navijaci i igraci zvezde. Sekta je to, ne zaboravite.

  3. Kako da ne!Kasno je sada da se oravi da nije on objavio stori na Instagramu

  4. Dno dna. Lazić je klasična lažovčina koji ne zna kako da se opravda.

  5. @Tanja.
    Bolje ti razmišljaj kako ceš uskoro da „opravdaš“ BOTovanje. Mani se ti našeg kapitena

  6. Ma da , a kada se prijave nasilnici koji sa svojih profila vređaju, prete i kada dođete do suceljavanaja na sudu onda im je argument uvek isti ,, profil je moj ali neko mi je ishakovao profil,,

  7. Evo junačina iz JSD Partizan i njihovih pristalica koji će da prozivaju ….Ajde bre navijajte za klub nemojte da mrzite druge.

  8. Šta kažu na jutarnjem…
    Bravo, Laziću…!
    Samo ovo ti je kraj kod maloga čovketa lil ti pudlica u SNS…!

  9. Da li mi mozemo Ikone nesto verovati u zivotu. Zato nam je sve ovo ovako. Podeljeni do bola

  10. Da li mi mozemo Ikome nesto verovati u zivotu. Zato nam je sve ovo ovako. Podeljeni do bola. A to nekom odgovara . Pogodite kome. Pa naravno Vucicu. Pustite covjeka ako je to rekao dajte da mu vjerujemo.

  11. Kad mogu presvetom bata Andreju da kradu profil što ne bi i ovome. Ili, zbog mesta u timu i dobre zarade i angažmana mora čovek da briše profil

  12. Taj Lazic pre nego sto je objavio tvit trebao je da razmisli, posto ga je vec objavio ne treba da se vadi jer to je kukavicki. Ovako vredja nam inteligenciju jer opravdanje mu je glupo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.