Najbolji odlaze bez pozdrava

Reprezentacija Srbije u poslednje četiri godine iz "raznih razloga" izgubila ceo tim

Ostavite komentar


  1. Nije imala kvalitete zato što ste vi bili najnekvalitetnija, najnesposobnija generacija u istoriji srpskog fudbala. Vi jedini ništa niste osvojili i pokazali a busaliste se kao najkvalitetniji pojedinci. Kakva nam je država bila takvi su bili i pojedinci. Jeste vi otišli u dobre klubove ali silom ko zna kakvih malverzija. A i kao igrači ste kupljeni za sitnu lovu, pa ste se inostranim klubovima isplatili. Nikad strani mediji nisu prenosili slavu i hvalu o vama za razliku od nekih drugih igrača. No vi ste bili možda dobri pojedinci ali realno najgora momčad u istoriji reprezentacije što bi rekli Hrvati.

    1. Како су са Мислином постигли нешто,а после тога ништа.Момче размисли пре него што се овако брукаш,јер пишеш глупости.

  2. vučića sport ne interesuje. interesuju ga samo navijači da ih kontroliše i zato je postavio takve ljude na čelo FSS. Obzirom kakav je to polusvet mene čudi da svi igrači koji imaju ime i prezime nisu otkazali igranje u repku.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.