Nakon dosuđenog penala za Partizan Zvezda pozvala FSS da se „ne bruka“

Ostavite komentar


  1. Da se javi bilo ko, osim eventualno onog kluba koji podržava predsednik demokratske zemlje kao što je naša, verovao bih. Pa javlja se klub koji ne zna ni koliko penala mu je dosuđeno a najveći broj u zadnjim minutima i tako je osvajao prvenstva. Ovakvo saopštenje bi i mene bilo sramota da objavim

  2. Najbolje bi bilo da se pre pocetka svakog prvenstva Zvezda proglasi sampionom a ostali da se bore za drugo mesto. Zvezda godinama place kada se dosudi penal za Partizan a oni pored pomoci sudija u poslednjih sedamdesetak godina, imaju Vucica, policiju, kriminalce Terzica, sve moguce muljare. Stalno pisu neka saopstenja i pisma, prave su placip…e. Drzava im oprasta dugove, a trebali su odavno da se ugase kao propali projekat. Istina je da ni Partizan nije bolji, ali sa mnogo manje drzavne pomoci.

  3. Veliki lopov kudi malo manjeg, ili jednako velikog lopova. Tu se FSS ništa ne pita. Veliki lopovi i prije početka prvenstva ukalkulišu sudijske bodove. Ko je bio uspješniji sazna se na kraju prvenstva.

  4. O boze o cemu ovi pricaju. Penal je cist ko suza,partizan je bio bolji protivnik. Inace objektivno gledam na ovu stvar,i sam sam delija,ali zvezda se na celu s vucicevim potrccima na trebini srozala do dna.

  5. Sprema se novo saopsrenje. Zarad regularnosti prvenstva Zvezda se odrice izvodjenja penala, (ukoliko vodi sa dva i vise razlike).

  6. Ko o cemu, kurva o postenju. CZ je klub kome je prosle sezone svirano najvise penala u svim evropskim ligama. Tek toliko da se zna.

  7. Jeli se to buni tim koji je prvak Evrope po broju dobijenih penala u prošloj sezoni?! Koja je to kolicina licemerja?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.