Navijači Jang Bojsa optužuju Mančester siti, Lajpcig i Crvenu zvezdu, klubove sa kojima se njihov tim sastaje u Ligi šampiona: Fudbal prljaviji nego ikada, igramo protiv mašina za pranje para

Ostavite komentar


  1. „Čak nam i Crvena zvezda i njen sponzor, osvedočeni finansijer ruske vojne agresije prema Ukrajini“ vec sam pomislio da su ozbiljni…

  2. Ne treba se plašiti Zvezde, nije ona vredna straha ali možda joj kupe neku pobedu, ipak je u pitanju državni projekat. Ajo ima za jeftiniji parizer, ima i za zvezdanu.

  3. @Realno drzavni projekat je tvoj Partizan u kosarci a ove sezone i u fudbalu, pogledaj poslednje utakmice.

  4. Bojkot mladi decki. Nemojte u zivotu vise ici ni na jednu utakmicu jer je fudbal stroka. Prosecan pametan srbin to provali u tinejdzerskim godinama i ne ulazi vise na tribine. Vi mucenici pisete saopstenja za javnost dok zivite u Svici? Woke kultura usla i u ulice sub kulture. Uzas.

  5. Hahaha, pa zar Švajcarci da se bune za pranje novca. Pa čitava njihova država je proizvod pranja novca vekovima.

  6. E moji „mladi dečaci“ još te zeleni…ja ih znam 55 godina …veliki su to razbojnici.
    Svi na Jug 27.septembra breeeee….

  7. Imam ja damo jedno pitanje za te navijace, a to je, koliko pravih svajcaraca iga za reprezentaciju Svajcarske. Ako je Saciri ili Dzaka original svajcarsko, onda sam ja tramvaj.

  8. Ne znaju mučeni švajcarci da iza ovog projekta stoji duh koji lebdi i cela državna infrastruktura sa budžetom ,ministarstvima,privatnim firmama moje isisavaju pare iz državne kase a onda tobože sponzorišu ,arapi,ruska mafija ,kineska mafija(nisu prodali igrača deset godina sem u Kinu,arapima i nešto malo u Rusiju

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.