Navijači Partizana polomili stakla na svlačionicama sudija, delegata i gostujućeg tima posle utakmice sa Napretkom (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. mislim da pre svega moraju biti ljuti na sami sebe, mislim, ne dati gol protiv osrednjeg Napretka, onako lose odigrati derbi, a za sve kriviti sudije..evo i da je bio penal, to je samo bod, opet bi ih Zvezda prešla..ne znam, klub je prezaduzen, realno nemju vise svojih, mladih akvalitetnih igraca, dovedeno je brdo stranaca(osim Zahida i saldanje) nesto posebno ne vrijede..

  2. I ponovo nazovi novinari izveštavaju o nepadima navijača! Ne, to nisu navijači već huligani, i tako ih treba nazivati. To što neko nosi neku zastavu ništa ne znači a to možemi videti i po ponašanju vlastodržaca kojima su puna usta borbe protiv kriminala a zapravo su najbolji saradnici istih. I ovi huligani su na raspolaganju vlastima za borbu protiv poštenja, građana i neistomišljenika.

  3. A hoce da im se izgradi nacionalni stadion, da bi imali sta da pale i lome, nisu bre ni za livadu

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.