Nemanja Matić za Danas: Navijam za Piksija u debiju protiv Irske 1Nemanja Matić Foto: STARSPORT

– Verujem u igrače koje je izabrao selektor Srbije Dragan Stojković. Očekujem pobedu, kao što će nam biti potrebno i mnogo drugih pobeda, za boljitak srpskog fudbala. Navijaću i navijaću, izjavio je večeras za portal Danasa Nemanja Matić, uoči prve utakmice reprezentacije Srbije u kvalifikacijama protiv Irske, uz opasku da ga možemo pozvati samo u „ukoliko reprezentacija Srbije pobedi u prvom kolu kvalifikacija“.

Najvažniju današnju vest, ostavku predsednika FSS Slaviše Kokeze na mestu prvog čoveka srpskog fudbala fudbaler Mančester Junajteda ne želi da analizira, ili bar ne ozbiljno.

– Sa bivšim predsednikom FSS, nisam imao nikakve kontakte. Te veze sa politikom koje je on imao ja ne želim da komentarišem. Verujem da bi mnogi mogli da se odreknu da preko fudbala utiču i na igrače, a samim tim i na budućnost fudbala u Srbiji, koji ne sme da ima veze sa politikom – izjavio je za portal Danasa Nemanja Matić, uoči sutrašnje prve utakmice u kvalfikacijama za SP u Kataru između Srbije i Irske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari