Nenad Bjeković: Nema izbora dok oni ne "prebroje" većinu

Ne odustaje od kandidature za predsednika FK Partizan

Ostavite komentar


  1. Gosp.Bjekovicu Vi ste u ovom trenutku jedini spasioc Partizana i ne smete odustati.Puna podrshka moje malenkosti

  2. Iz sveg srca sam za promene, ali nemaš ti Bjekoviću upravljačkog potencijala (da ne upotrebim grublju reč) da izvršiš suštinske promene u Partizanu. Čime si se do sada dokazao osim priče o velikoj ljubavi prema klubu. Kada si svojevremeno bio u rukovodstvu Partizana ispred tebe su bili Čurković, Zečević itd. I Zvezdi i Partizanu odgovara ovakvo stanje, jer su tu velike mogućnosti da se većina vas u vrhu ogrebe za neku desetinuhiljada eura po igraču koje prodajete kao na pijaci.

  3. Preuzmi i savez od ovih sluga i podguzni muha i dovedi stvari na svoje mesto i skloni tim iz Beograda dok ne postanu opet tim koji ce moci ravnopravno da se nosi sa Spancima,Italijanima,Nemcima i Francuzima.Vi jedini mozete da nas vrati na staze kada smo igrali egal sa Anrijem i Anelkom,Raulom i Kloseom i Del Pijerom

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.