Nikada gori start fudbalera Radnika iz Surdulice u Super ligi Srbije 1Foto: FK Radnik Surdulica

Posle jučerašnjeg petog po redu poraza od ekipe Radničkog iz Niša od 1:3, fudbaleri Radnika se nalaze na poslednjem mestu tabele Super lige Srbije sa samo dva osvojena boda i bez i jedne pobede.

Surduličani su juče pred svojom malobrojnom publikom doživeli još jedan fudbalski nokaut. Delovali su nemoćnom pred ekipom Radničkog i sasvim zasluženo poraženo sa 1:3.

Gosti su vodili sa 3:0 nula, a čast domaćina spasio je Subotić sa jedanaest metara kada je samo ublažio poraz.

Posle sedam odigranih kola Radnik je na poslednjem 16. mestu tabele prve srpske fudbalske divizije bez ijedne pobede, sa dva remija i pet poraza.

Gol razlika Surduličana je 4:16, što je najgori učinak od kada se tim Radnika takmiči u elitnom fudbalskom takmičenju od sezone 2015/16.

Radnik je već menjao trenera, dovodio i otpuštao igrače, ali rezultata nema.

U međuvremenu čelni ljudi kluba Novica Tončev i njegov sin Stanislavv ušli su u rat sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Zbog pretnji sudijama oni su suspendovani od strane disciplinskih organa saveza. Izgubili su spor i pred sudom za Sportsku arbitražu u Lozani, a fudbalska javnost na jugu Srbije okrenula se protiv Novice Tončeva u aktuelnoj predizbornoj kampanji za izbor novih funkcionera u Fudbalskom savezu regiona Istočne Srbije (FSRIS) što se očigledno odrazilo i na ovakav učinak dojučerašnjeg stabilnog superligaša.

„Fenjeraš“ iz Surdulice u narednom osmom kolu ponovo će igrati pred svojom publikom.

U Surdulicu u 8. kolu Super lige Srbije stiže Vojvodina iz Novog Sada (27.avgusta). To će biti novi teški ispit za tim Milana Radoičića, kome se posle tri kola od kada je seo na klupu „plavih“ drma trenerska stolica.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari