Novak eliminisan

Ostavite komentar


  1. Glavu gore, Novače !

    Delpo je sjajno igrao i svi su očekivali neizvestan meč. Kada se izgubi u dva taj brejka ostaje žal da je moglo i drugačije, naročito u prvom – taj brejk je, ipak, rulet poput penala – a meč bi onda otišao u sasvim drugom pravcu s obzirom da si u ovom trenutku spremniji igrač.
    Ostaje dubl – što da ne, nema pritiska – zatim mnogo titula u naredne četiri godine, pa opet Olimpijske igre, zar ne ?
    Olimpijada u teniskom sportu nije merilo kao u drugim sportovima, mada najveći sportisti poput tebe žele da budu olimpijski šampioni što je zdravo, ali najveće tenisere u istoriji svet pamti na osnovu teniskih rezulta na gren slem i masters turnirima, po oborenim rekordima, a mi u Srbiji da si, uprkos mnogima i svemu, veliki borac, sportista i čovek.
    Zdrav, bio !

  2. Ljudi, vraćajte Tomu Nikolića (sa sve Dragicom), pod hitno, jer inače nema ništa od medalja. Čak je rekao da je realno devet medalja!

  3. Izuzetno objektivan komentar. Bravo za "Danas".
    A Djokovic bi mogao malo i da se potrudi kad igra za Srbiju, a samo za pare.

  4. Ako ovde preovlada onaj naš,,prepoznatljivi,,sportski duh,, da je sve ispod zlata neuspe unapred predodređen za sve naše proslavljene junake NA SPORTSKIM BORILIŠTIMA, onda
    će nam se ponovitiono besramno blaćanje Nikolićeve i Stekića jer smo mi,,bogom dani,,da presuđujemo ,posebno ONI KOJI REKET GLEDAJU SAMO U PRODAVNICAMA SPORTSKE OPREME,I,JUNAKE,S PIVOM I KOKICAMA OD,,SPORTSKE OPREME,,.KADA BI SE OVAKVI,,UZUSI,PRIMENILI NA ONE KOJI NAS,,SVAKODNEVNO,,USRREČUJU,, A NEPLAČU, NEGO, IM ,JE SMEŠNO,, ŠTO NAM TAKO,,DOBRO ,IDE,, OVA BI SE ZEMLJA PRETVORILA U DIZNILEND..,,SREĆOM, AKSIOMA JE JOŠ UVEK,,PLATFORMA ,,DEL BOJA I BRATA MU.

  5. Neuspehe naših sportista na Olimpijadi treba posmatrati u širem kontekstu sveopšte štednje. Pošto je Dragi Veliki Vođa obećao silne evre (ne dinare) za svaku medalju (onako kako su njegovi ““““Ministri““““ pokupovali svoje diplome), sportisti su se humano uključili u opšti program štednje, kojim će ove pare biti preusmerene tamo gde su stvarno neophodne – škole, bolnice, socijalu, itd.

  6. Kakav podstrek, kakvi bakrači!? Vrćite ““stiropor““ sa tribina dok ne bude kasno. Srećom je resorni ministar sporta na sednici Vlade najavio 18 medalja. Biće, al na seoskoj olipijadi u Donjem Pripičkovcu. Sad će premijer svoje ““““kreativne resurse““““ morati da rasipa i na sport, kao što to štedro čini za privredu, po kojoj, jelte, imamo najveći rast u Evropi.
    Jedno su želje drugo rezultati dok ih premijer ne uzme pod svoje. Posle zna se – najbolji na svetu, u svemu.

  7. Savetujem Đokoviću da se vrati tenisu. Neka pogleda snimke svojih ranijih mečeva i vidi kako je igrao i pobeđivao. Mi smo videli da je on u padu nekoliko meseci, a on ne vidi! Čuli smo da je tamo jurio neki crnogorski dres umesto da je gledao snimak meča DelPotra. Ne verujem zlim jezicima da je namerno izugubio zog Nikolića, ali ako jeste, čestitam i opraštam.

  8. Danas svi teše Novaka, a kad je Federer plakao jer nije pobedio u finalu Vimbldona, ismevali su ga, "plačko", kačili slike i sl. I jedan i drugi su žarko želeli pobedu, nisu uspeli i emicije su proradile. Samo što je Fed plačko, a Nole "heroj".

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.