Đoković o ponašanju svog oca: Pogrešna interpretacija dovela do eskalacije

Srbin posle plasmana u finale Australijan opena govori i o ponašanju Srđana

Ostavite komentar


  1. to sa novakovim ocem se desilo samo zato što je srbin da je iz bilo koje druge zemlje niko ne bi ništa rekao

  2. Novak je ponovo na pogresnoj strani. Mogu Djokovici da spinuju koliko hoce, ostaje sramota. Nisu se setili da osude rusku agresiju i zlocin nad civilima. Ovakvo njihovo objasnjenje je suplje sa svih strana.

  3. Ispeglaće, taj loše protumačen čin, vladar sa Andrićevog venca, ako se ne varam i prošle godine se angažovao.

  4. Ти си друже на погрешној страни, зависи само са које стране посматраш.

  5. Ovo nije ni prvi ni poslednji rat, nažalost. Ali, sačekajmo, da vidimo kako će se svet ponašati kada SAD pokrenu sledeći rat. Da li će im svet uvoditi sankcije, da li će im zabranjivati zastava, da li će Biden biti zlikovac itd. Umesto da živimo u miru, posle svega štp se desilo u II svetskom ratu ljudi i dalje žele rat. Strašno.

  6. Dali se neko usudio neka država iz nato pakta da da se osudi uvede sankcije nato paktu za bombardovanje jugosl.1999 god nego su svi uveli sankcije samo st je branila svoju teritoriju.

  7. Đokovići i kad prdnu, to je vest!
    Neka rešavaju svoje porodične komplexe kako hoće. Ima u Srbiji porodica, koje nemaju za sebe, ni za svoju decu za tri obroka dnevno. Zato ima za Gala večere.

  8. Teška je zaostavština Srba u zadnjih pola veka Gorane. Jadni ti sportisti koji moraju da peru uprljan obraz naroda na sportskim terenima. Znam po mom detetu sportisti. Uvek se setim mog detinjstva i koliko smo navijali protiv jadnih nemačkih sportista koje je mrzeo ceo svet zbog Hitlera. Kod nas ovakvih ima podosta. Nimalo prijatno brate.

  9. Ovo je PLANIRANA I ORGANIZOVANA PROVOKACIJA SLOBODNOG SVETA! SVE JE NOVAK ZNAO!!!

  10. I idealan trenutak za ovog našeg vođu da Novak pobedi na AO. Ima čemu narod da hrani dok on završava obećane poslove zbog koje je i došao na vlast.

  11. Pazi, gde se god pojave Djokovici, uvek neki problem! Opet nam svi prave problem?! Prece biti da ako si stalno u problemu, problem je u tebi!

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.