Novi saigrači na Malti, Traore u Humskoj 1EPA/BEN CAMPBELL

Partizan sutra igra ključnih 90 minuta za grupnu fazu Lige konferencije, a od danas ima još jednog novajliju u veznom redu.

Hamidu Traore je tokom dana prošao obavezne lekarske preglede, a onda potpisao trogodišnji ugovor i tako postao osmo pojačanje crno-belih ovog leta.

S obzirom da je ekipa na Malti, gde ovog četvrtka igtra sa Hamrunom revanš plej-ofa za plasman u LK, te da Popovića, Uroševića, Gomeša, Fejsu… u petak očekuje samo trening oporavka, prvi zajednički rad sa timom 25-godišnji fudbaler će odraditi u subotu.

Zato nije realno očekivati da debituje već na nedeljnom gostovanju Radničkom u Kragujevcu u okviru osmog kola Superligre, mada izvesnim deluje da će trenrr Gordan Petrić i stručni štab gledati da ga spreme da bude  makar rezerva na 168. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, naredne sedmice.

Na ruku im ide što je ovaj centralni veznjak uveliko u trenažnom procesu i nije izostao ni sekund u dresu Girensuspora u prva tri kola turskog prvenstva.

Inače, njegovu slobodu Partizan je platio 700.000 evra, što je ogromna svota u konteksstu prezaduženosti novog kluba reprezentativca Malija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari