Novinar francuskog “Monda” napustio konferenciju Crvene zvezde

Incident usledio nakon što novinar nije dobio odgovor na pitanje u vezi pokretanja istrage o meču PSŽ - Crvena zvezda

Ostavite komentar


  1. Ehhhhhh, tako je to u zemlji slobode, demokratije, slobode izražavanja, medijskom raju, kulture, pristojnosti, pragmatičnosti,…………!? Nema bato, ne možeš da pitaš šta hoćeš ili ti prdne na pamet. Dozvoljena su SAMO pitanja koja JA (po svom ćefu) odredim i nema mrdanja. A, ………… i ovaj novinar Le Monda našao da zakera pa primećuje da nije u pitanju ničija „privatna konferencija za medije“. Jadan ne bio pa on ne zna da su kod nas sve medijske konferencije privatne. Valjda je to i normalno u svakoj privatnoj državi.

  2. Pa ,jel novinar nosio zuti prsluk…? !Ovde se su zuti prsluci,angazovani za red i mir,na stadionima…fala Bogu…

  3. Dragi novinari. Tako se to radi. Njega je redakcija posla da postavlja pitanja na konferenciji za štampu i da na postavljeno pitanje dobije odgovor. Nije došao da sluša naručena pitanja i odgovore na njih. Za to postoje saopštenja. Pa redakcija odluči dali će objaviyi saopštenje ili neće.

  4. Sinisa Mihajlovic je svojevremeno uveo nov obicaj – na pocetku konferencije za stampu izjavi da nisu dozvoljena pitanja.Francuzu to nisu rekli,pa je morao da ode.

  5. E bre Milojevicu da tebi neka Sajkaca neda da odgovoris na pitanje . Vucicev sistem I na sportskim konferencijama.. Boze dragi ni 20 godina nije proslo a u Srbiji opet tiranija. Sta tacno say ovim narodom nije u redu ?!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.