Novinar napao Đokovića zbog objave srpskog tenisera da se priprema za US Open u nadi da će moći da uđe u Ameriku

Ostavite komentar


  1. N eradi se o medicinskom izuzecu, ne pravite zbrku! Postoji mogucnost po drugom osnovu – ako je dolazak neke osobe od interesa za USA.

  2. Da je pravilo bilo u prvoj , pa i do pojave Delta virusa , ali sada kada vakcinacija nema nikakve veze sa Omikronom. Preležao sam već dva puta Covid sa 3 vakcine Fjzer. Lekar sam. Mislim da sada stvarno vakcina nema nikakvu ulogu. Tako da navijam za Novaka svim srcem.

  3. Napisao knjigu o Federeru , pa sada napada nasega Nolu.Gle cuda ! A sto svi misle da novinari nisu pristrasni ?

  4. Sad bismo mi da nametnemo Amerikancima da je Djokovicev dolazak od interesa za Ameriku. O tome ipak odlucuju neke institucije u Americi, a ne kao kod nas vucic.

  5. Ovaj novinar je potpuno u pravu. Ta priča sa Djokovićevim hoću/neću učestvovanjem na svetskim turnirima vec je postala dosadna… šta je Novak – borac za titulu i poziciju najvećeg svetskog tenisera ili nekakav inadzija koji na sve načine pokušava da izbegne zdravstvena pravila i zakone uvedene u raznim zemljama? Hajde Novače, molim te, igraj dok mozeš ili nemoj – samo nas oslobodi sve česćeg kreiranja nepotrebnih problema oko uskljadjivanja tvojih privatnih sa pravilima zemalja u kojima treba da igraš.

  6. Pravi šou od svega, ali ne ide to tako… postaje polako Miljana Kulić

  7. Žao mi je, naš teniser je tvrdoglav. Ovaj novinar je u pravu. Ako postoje pravila i važe za sve tenisere, važe i za Novaka Đokovića.

  8. Pravila tj. zakoni važe za sve. To je ovom narodu potpuno zatrovano decenijama medijskog mraka i koječega sve još

  9. Čuj. Dobiće izuzeće ako je to od nacionalnog interesa. Nije održavanje ovogodišnjeg USO od nacionalnog interesa. Ne vidim da je Britanija propala jer se prošle godine nije igrao Vimbldon, i što ove godine broju jedan nije dozvoljeno igranje.
    Ne sumnjam da bi se našlo neko rešenje da su mu sponzori Nike, i Rolex. Ovako. Mrka kapa.

  10. Napred Nole, ako daju da se ide ne vakcinisani, treba da ideš, a ako ne naravno ne ići, treba ostati dosledan svojim uverenjima.

Ostavite komentar


Sport

Huligani su se pojavili "niotkuda" i iznenadili policiju 10

Huligani su se pojavili „niotkuda“ i iznenadili policiju

Nije bilo tako davno, pre nepune dve godine, usred srede, popodnevni špic na Autokomandi sa sve tramvajima, autobusima, na stotine automobila i pešaka. I onda kreće pravi rat. Huligani jednih boja, maskirani i naoružani, sačekali su u zasedi huligane drugih boja i ostale koji su se tu zatekli a nije im životni cilj da nekog polome i razbiju mu glavu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.