Obradović debituje u Jazinama

Košarkaši Partizana gostuju u Zadru u poslednjoj utakmici prvog kola ABA lige

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Godine preživljavanja? Imali smo godinu dominacije sa Trinkijerijem, u svim takmičenjima. Onu godinu kad je Zvezda kao 17 u Euroligi i treća u ABA, opet nezasluženo dobila pravo da igra najjače takmičenje u Evropi. Uloženi milioni!? Danas boćanje ne možeš da igraš bez mnogo para, koliko su uložili drugi?! Šta je tačno problem sa ovom redakcijom i KK Partizan?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sport

Rade Krunić dobija novi ugovor u Milanu 7

Rade Krunić dobija novi ugovor u Milanu

Došao je u momentu kada su mnogi fudbaleri u širokom luku zaobilazili San Siro, crveno-crnih boja se nije odrekao i kada je bankrot bio realna opcija po sudbinu sedmostrukog prvaka Evrope i svo to vreme predstavljao je pouzdanu rezervnu opciju na bilo kojoj poziciji u veznom redu italijanskog velikana. U skladu sa tim, sada kada je klub na "zelenoj grani" Rade Krunić dobiće nagradu u vidu ponude za produžetak saradnje sa Milanom.

Naslovna strana

7. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.