Obradović posle meča sa Albom: Dolazak na utakmice Partizana je stvar prestiža 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 26. kola Evrolige u kojoj je njegov tim trijumfovao nad Albom (88:74), da je treća četvrtina odlučila pobednika.

– Pokušavamo da shvatimo gde smo grešili na poluvremenu i da to ispravimo. Imamo lajv skauta i sjajan mladi stručni štab koji odlično radi svoj posao i čestitam im na tome. Videli smo da moramo da budemo bliže igračima i da ne damo lak šut pa smo igrali fenomenalnu odbranu i dali Albi samo 9 poena pa bili razigrani u napadu i nekada se to desi, energija iz odbrane ti da poene u napadu pa smo posle pali u četvrtoj četvrtini – rekao je trener crno-belih, a zatim dodao:

– Moramo da vratimo film, jer setimo se Albe primili smo 100 poena, pa sada 74. To je emnogo realnije u odnosu na prvu utakmicu, Alba se dobro kreće bez lopte, bek dorom kažnjavaju i vraćamo se na situacije iz prvog poluvremena gde smo iz straha pustili da šutiraju i to je ključ utakmice – izjavio je trener crno-belih.

On se ponovo zahvalio navijačima za ono što čine za svoj klub.

– Moram da se zahvalim ljudima na sjajnom ambijentu i to iz utakmice u utakmicu i ja ću to ponovo da kažem da mi se ljudi javljaju iz velikog dela Evrope jer ej stvar prestiža da se dođe da se gleda Partizan. Partizan je ovo što jeste zbog navijača, a znamo kako ide prodaja karata kada se vratimo u Arenu protiv Olimpijakosa, Reala, Barselone i Panattinakos. Četiri takva tima, hvala navijačima jer ja živim trenutke koji su fantastični – rekao je Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari