Očekuju rekord

Najavljen jubilarni Fruškogorski maraton za vikend, 22. i 23. aprila

Ostavite komentar


  1. SNS kamarila koja gospodari Novim Sadom uspela je da uništi i ovaj tradicionalni maraton – idem dugi niz godina i prošle godine je bio totalni haos – GSP uredno naplaćuje paprene karte, a voze samo do pola puta, a posle sležu ramenima "pa ne može se dalje", milicija koja se ne meša u svoj posao regulisanja saobraćaja, organizatori koji očekuju da narod sa najmanjim primanjima u Evropi plati 1500-5000 participaciju za učestvovanje na maratonu (u ceni je knjižica i majica, što sve skupa košta 500din). Svi su morali da po jakom suncu pešače uzbrdo barem 30-45 min, samo da bi došli do STARTA, a u povratku takođe nije bilo uopšte autobusa, već su svi silazili sa Popovice i tražili prevoz posle još sat vremena pešačenja. TOTALNA KATASTROFA, kancer koji uništava SRBIJU metastazirao je i uništio i ovu divnu tradiciju.

  2. Sjajna manifestacija! Steta sto se odrzava u isto vreme kada i Beogradski maraton.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.