Odbojkaši Srbije pobedili Holandiju i zadržali šanse za polufinale Lige nacija

Ostavite komentar


  1. Kakva sramotna predstava naše odbojkaške reprezentacije, nakon aksioma – svima nama dobro poznatog da muška odbojkaška reprezantacija Srbije ne učestvuje na olimpijskim igrama, nakon koliko godina zaredom, u sportu gde smo sa Brazil om uvek bili favoriti. Da li je moguće da dva igrača niše čitavu reprezentaciju, da li je moguće da se Kanada plasirala na olimpijske igre, da li je moguće da naš tim u II kolu gubi od Poljske, Brazila, Rusije, Argentine i te mečeve koje smo dobili smo dobijali, „pod obavezno“ I u V setova, zato je ispred baš jedna odbojkaška sila poput Slovenije, i još veća sila poput Poljske?!
    Ovo je sramota za sve obe odbojkaše koji su nas dovodili više puta na sam svetski tron, ponekad uzimali i srebrnu, bronzanu medalju, ali uvek se časno borili za grb i zastavu zemlje. Za ovo je kriv čitav tim, ali i stručni štab na čelu sa jednim genijalnim čovekom, pa mi nije jasno zašto je Boba Kovač uopšte nastavio da bude selektor ovakve reprezentacije…
    Sramote jedne, setite se ovih imena i ne oblačite više dres Srbije. Setite se Nikole i Vanje Grbića, Vujevića, Gerića, Mijića, Meštera, Bateza, Kovača, Miljkovića… I ovako mogu do sutra…
    Sramota!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.