Održana 21. Beogradska rolerijada „Plus” 1Foto: Beoinfo

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović otvorio je danas 21. Beogradsku rolerijadu „Plus” kod Terazijske česme i tom prilikom poručio da je ovo jedan od lepših događaja u glavnom gradu koji u samom centru okuplja veliki broj vesele i nasmejane dece.

– Poruka koju danas šaljemo je da je zdrav život iznad svega. Sve naše aktivnosti, kao što je i „zeleni grad” i ono što će Beograd biti u budućnosti vezano je sa tim da svi moramo da shvatimo da grad u kome živimo moramo da čuvamo i pazimo. Zdravim životom treba da doprinesemo da naš boravak u ovom gradu bude lepši i zdraviji – rekao je Mladenović.

On je zahvalio organizatorima koji, kako je naveo, istrajavaju već 21 godinu, ali i deci i roditeljima koji divnom slikom obogaćuju naš grad.

Na roleridjadi učestvuju takmičari iz cele Srbije, a od ove godine je, kako navode organizatori, proširen „asortiman točkića”, tako da pravo učešća imaju i mališani na triciklima, biciklima, trotinetima. Trke su otvorenog karaktera po uzrasnim kategorijama, a preporuka organizatora je da učesnici nose i zaštitnu opremu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari