Olajinka i Hvang srećni zbog plasmana u finale Kupa 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olajinka rekao je da je zadovoljan plasmanom u finale Kupa i večerašnjom pobedom protiv Partizana i dodao da je to možda bila njegova najbolja utakmica u klubu.

„Bila je teška utakmica, ali smo se borili zajedno i veoma sam zadovoljan zbog rezultata i činjenice da smo se plasirali u finale Kupa Srbije“, rekao je Olajinka posle utakmice.

Zvezda se plasirala u finale Kupa, pošto je na svom terenu pobedila Partizan 2:0.

Zvezda je povela autogolom Aleksandra Filipovića u 27. minutu posle šuta Olajinke, koji je dva minuta kasnije udvostručio prednost i postavio konačan rezultat.

„Ne znam da li je ovo moja najbolja utakmica u Zvezdi, moguće i da jeste, ali verujem da će ih biti još mnogo. Želim da budem još bolji“, dodao je on.

Njegov saigrač In Bom Hvang zadovoljan je pobedom protiv „večitog“ rivala.

„Svi smo srećni, ne samo zbog prolaska u finale, već i zbog trijumfa nad ‘večitim’ rivalom. Presrećni smo zbog toga, ali sada moramo da nastavimo i da pobedimo u narednih sedam utakmica“, naveo je Hvang.

On je dodao da je uspeo da ostane koncentrisan kada su navijači Partizana bacali petarde sa tribina dok je pokušavao da izvede korner i dodao da je svestan da ume dobro da centrira, nakon što je asistirao kod prvog gola.

„Moram da budem fokusiran na svaku loptu, da ih dobro distribuiram, jer znam da su u petercu saigrači poput Kataija, Endiajea, Spajića i Dragovića koji su sjajni skakači. Nastaviću da centriram najbolje što mogu“, naveo je južnokorejski fudbaler.

Zvezda će u finalu 23. maja u Loznici braniti trofej u finalu protiv Vojvodine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari