Ostoja Mijailović odgovorio na Vučićeve tvrdnje: Podaci postoje u Evroligi i APR-u

Ostavite komentar


  1. Očigledno je da je Srbija stala iza Zvezde i Partizana i to maksimalno, zato oni mogu da budu uspešni u Evropi.

  2. Zeljko Obradovic nije hteo pred izbore da potpise listu podrske SNS i Aleksandru Vucicu. Vec posle par dana ga je na Hepi televiziji napao tzv novinar Andjusic. Vucic je bio strpljivi od Andjusica. Sacekao je tri meseca. Zeljko ima karakter i nema potrebe da se sluzi neistinama. A Vlast?

  3. A kako ZOC nisi drzavni projekat? Samo pogledaj koliko Partizan duguje za poreze….pa na sve to dodaj da igrate utakmice u Areni, gde termine placate po ko zna kojoj ceni, pa sta mislis ko je to omogucio?! Pa onda da nastavim, na osnovu cega je KK Partizan dobio pozivnicu za Evroligu? Na osnovu jednog osvojenog trofeja? Pa kk Split ima 3 titule, sto njega nisu zvali?, kk Bosna ima titulu sto nju nisu zvali…..Sve ovo sto sam napiso mislim i za Zvezdu, drzava vam daje inace bez nje odavno bi katanac visio!!! A da i jos jedna stvar ZOC, nisi ti trener, za pocetak si los lik, tvoje pravo lice videlo se kad si vodio reprezentaciju i doziveo debakl na EP u Srbiji, kad si izasao i izvredjao igrace…to se mangupe izadje pre prvenstva i kaze, nego si cekao da vidis koji ce biti rezultat, da smo osvojili medalju nikad o tome ne bismo culi nista!!!! Lako je biti trener u Pantati, gde si imao budzet od 30-40miliona i birao si koga ces da dovedes. Uvek ti je neko drugi kriv…KALIMERO

  4. Možda Željko ni ne zna da je partizan državni projekat,kao i zvezda.Šta mislite da li bi mogli u ovoj državi da radite u javnom prostoru bez odobrenja onog gore?Svi ste pod palicom ,neko se diči time a neko ćuti.

  5. Navijač sam Crvene Zvezde, ali sam na strani Obradovića.Novac koji dobija Zvezda i Partizan je novac građana Srbije i sa tim Vučić nema nikakve veze.Srbija nije Vučić tako da mu je bolje da ćuti.

  6. I Partizan i Zvezda muzu ovu državu. Ako je sve privatizovano neka privatizuju i njih,šta nas briga. To imaju i veliki klubovi Evropskih država.

  7. Ja bih bio zadovoljan tek kada objavite i jedni i drugi iznose ugovora svih igraca i trenera. Ovi prihodi-rashodi nista ne znace i samo zamagljuju ustinu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.