Pablo Laso i njegov kardiolog raskrinkali Real 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Novi momenti u slučaju razlaza španskog košarkašnog trenera i Kraljevića.

Od trenutka kada je uprava madridskog kluba saopštila da Pablo Laso neće više voditi Real, tj da će da će zbog zdravstvenih problema poznatog stručnjaka njegov posao preuzeti pomoćnik u stručnom štabu Hesus Mateo, ne smiruje se tlo košarkaške Španije.

Dan posle (ne)očekivane odluke Kraljevića, inače voljnih da dalje plaćaju trofejnog trenera po slovu postojećeg ugivora, oglasio se njegov kardiolog.

„Ti si u perfektnom stanju i možeš da vodiš bilo koji tim nakon toga“, poručio je Lasov kardiolog preko „Marke“ i tako uperio prst u Real, indirektno mu spočitavajući da je hteo da iskoristi situaciju da skloni čoveka koji je doživeo srčani udar početkom prošlog meseca.

Real Madrid je u svom pomenutom oglašavanju naglasio da je konsultovao stručnjake, očigledno ne i najupućenijeg u Lasovo stanje posle infarkta.

„Srećan sam da sa svima podelim da sam dobio potvrdu od doktora koji su me lečili da mogu da vodim bilo koji profesionalni klub. Hvala na pažnji koju ste mi poklonili od juče, a uskoro ću se i zvanično obratiti u medijima da sve objasnim“, napisao je španski strateg na svom Tviter nalogu.

Laso je od 2011. godine trener Real Madrida i od tada je doneo mnoge trofeje slavnom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari