Pandev: Idemo na pobedu protiv Kosova, ostavićemo srce na terenu 1Foto: Pixabay/StockSnap

Selektor reprezetacije Severne Makedonije Igor Angelovski izrazio je danas uverenje da će njegovi fudbaleri na sutrašnjem meču protiv Kosova „biti na maksimalmnom nivou i spremni za pobedu“.

„Siguran sam da ćete na ovom meču naši reprezentaivci pokazati najbolje. Ovaj meč Makedonija čeka punih 30 godina. Sami smo sebe doveleli u situaciju da budemo u igri za EP. Nijanse su na našoj strani, očekujem da odemo u finale“, rekao je Angelovski na konferenciji za medije.

Jedan od polufinalnih mečeva Lige Evrope Severna Makedonija – Kosovo za plasman na Evropsko prvenstvo igra se sutra od 20.45 na nacionalnom stadionu “Todor Proeski” u Skoplju, bez prisustva publike.

Angelovski je ocenio da su uslovi za igranje utakmice neubičajeni, ali je istakao da će njegovi fudbaleri odigrati maksimalno i u ovim uslovima, da će prema Kosovu imati isti pristup kao i prema svim drugim, kao i da misli da će dati maksimum.

Kapiten makedonske reprezentacije Goran Pandev rekao je da je utakmice protiv Kosova za njega jedan od najvažnijih mečeva u karijeri i da on i njegovi suigrači idu na pobedu.

„Znamo šta nosi ova utakmica. Idemo na pobedu. Imamo mnogo iskustva, žalosno je što neće biti publike. Ovom narodu trebaju ovakvi trenuci i jedino što mogu da obećam je da ćemo ostaviti srce na terenu da bi obradovali makedonski narod. Nijanse će odlučiti meč, ali mi se spremamo kao za sve mečeve“ istakao je Pandev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari